Mandelmjölk och rawfoodtårta

Jag hade aldrig gjort mandelmjölk innan så va tvungen att testa, det va ju busenkelt och såå gott! (Gjort av vatten, mandlar, lite agavesirap och en nypa salt). Smakade inte alls som den man köper i affären, utan mycket mycket bättre, ändå är den man köper i affären rätt god.

Blev massa mandelmassa över, så tanken var att göra mandelbollar men det slutade inte så bra, blandade i lite havregryn och bär och det blev ingen bra konsistens, så gjordet det till en tårtbotten och la hemmagjord cashew-grädde ovanpå, sjukt gott. Och så underbart fikasällskap (som jag tillslut fick tag i efter 2 timmar letande haha), blev pricker över i:et! Här hittar ni receptet som jag utgick ifrån. Testa!! :D
 
 









Kommentarer




Skriv en kommentar

NAMN
Kom ihåg mig?


E-MAIL (publiceras ej)


BLOGG/HEMSIDA


KOMMENTAR